Termeni si conditii

Bine aţi venit pe pagina web a societăţii comerciale One Fashion Distribution SRL.!

Site-ul este oferit ca un serviciu pentru clienţii noştri. Vă rugăm să revedeţi următorii termeni şi condiţii de utlizare, care guvernează utlizarea site-ului de către dumneavoastră. („Acordul”).
Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui ACORD. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest acord oricând, fără o notificare prealabilă. Din acest motiv, vă încurajăm să revedeţi acest acord de fiecare dată când utilizaţi site-ul. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, vă rugăm să nu folosiţi site-ul.

Tranzacţiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantităţile comandate. Aceste restricţii pot include comenzi plasate de acelaşi client, cu acelaşi card de credit, şi/sau comenzi care folosesc aceeaşi adresă pentru facturare şi/sau aceeaşi adresă de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să va notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail şi/sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost efectuată comanda.

Conţinutul site-ului

Site-ul şi toate materialele de pe site, incluzând texte, imagini, ilustraţii, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri şi alte materiale (într-un cuvânt spus, „Conţinutul”), sunt deţinute şi controlate de One Fashion Distribution SRL. Site-ul şi conţinutul său este destinat exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu aveţi voie să reproduceţi, publicaţi, transmiteţi, distribuiţi, afişaţi, modificaţi, vindeţi sau să exploataţi în nici un fel conţinutul site-ului. Site-ul şi conţinutul său este destinat promovării produselor şi serviciilor societăţii comerciale One Fashion Distribution SRL. disponibile în Uniunea Europeană. Site-ul este controlat şi operat de One Fashion Distribution SRL. din birourile sale din oraşul Bucuresti, Intrare Turdor Stefan Nr. 25

Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul şi alte observaţii ale acestora.

Toate comentariile, feedback-urile, sugestiile şi ideile trimise sau oferite societăţii comerciale One Fashion Distribution SRL, online, prin email, sau prin scrisoare poştală, vor fi şi vor rămâne proprietatea One Fashion Distribution SRL Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror tipuri de comentarii, în alte cuvinte („Recenziile”), constituie cesionarea OneFashion Distribution SRL a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar One Fashion Distribution SRL nu va avea nici o limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau în orice alt scop. One Fashion Distribution SRL nu are şi nu va avea nici o obligaţie (1) de a păstra confidenţial recenziile; (2) de a plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii; sau (3) de a răspunde la oricare din recenzii. One Fashion Distribution SRLare dreptul dar nu este obligată să monitorizeze sau să modifice oricare comentariu. Sunteţi de acord să nu încălcaţi nici un drept al unei părţi terţe, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi. În plus, sunteţi de acord ca recenziile dvs. să nu conţină calomnii, materiale abuzive sau obscene, să nu conţină viruşi sau alte programe care ar putea afecta operaţionalitatea paginii web. Nu aveţi voie să folosiţi adrese de email false sau să pretindeţi că sunteţi o altă persoană. Dumneavoastră sunteţi responsabil(ă) în exclusivitate pentru recenziile scrise. One Fashion Distribution SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de dvs. sau de o parte terţă.

Informatiile produsului

Preţurile afişate pe site sunt în RON. Anumite produse sunt disponibile exclusiv online, prin intermediul paginii noastre web. Aceste produse pot avea anumite limitări de cantitate şi pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, în concordanţă cu politica de returnare aplicabilă.

Erori, inexactităţi şi omisiuni

Se poate întâmpla uneori să existe informaţii pe site-ul nostru care conţin erori de ortografie, inexactităţi sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preţurilor, promoţiilor, ofertelor şi disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactităţile sau omisiunile şi de a anula comenzile dacă o informaţie de pe site este incorectă, oricând, fără o notificare prealabilă (chiar dacă o comandă a fost deja plasată).

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afişa cît mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu vă putem garanta însă că ecranul monitorului dumneavoastră va afişa cu exactitate aceste culori, de aceea uneori produsele pot diferii de poza prezenta pe site, si de aceea One Fashion Distribution SRL nu isi asuma nici o responsabilitate, si nu poate face returnarea daca se va invoca acest motiv.

Site-ul poate conţine link-uri către alte pagini web care nu sunt controlate de One Fashion Distribution SRL..One Fashion Distribution SRL. nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face link. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a înlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.

Declinarea responsabilităţi

Materialele de pe site sunt oferite „aşa cum sunt”, fără nici un fel de garanţie, în afara celor implicate voit, incluzând fără limită, garanţii ale titlului, garanţiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neîncălcarea proprietăţii intelectuale. One Fashion Distribution S.R.L. declină orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate că One Fashion Distribution S.R.L. poate modifica materialele de pe site oricând, fără înştiinţare prealabilă. Utilizarea site-ului este pe riscul dvs. şi vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului. One Fashion Distribution S.R.L. nu va fi responsabilă pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea dvs. a site-ului.

Despăgubiri

Sunteţi de acord să apăraţi, despăgubiţi şi să menţineţi One Fashion Distribution SRL departe şi împotriva oricăror tip de reclamaţii, daune, costuri, incluzând cheltuielile de judecată care decurg din sau au legătură cu utilizarea site-ului de către dvs. şi/sau de încălcarea unei clauze ale Acordului.

Soluţionarea conflictelor

Fiind conştienţi de costurile ridicate ale unei neînţelegeri, nu doar în bani dar de asemenea în timp şi energie, împreună, dvs. şi One Fashion Distribution SRLsunteţi de acord cu următoarea procedură de soluţionare a conflictelor: În cazul unei controverse sau a unei neînţelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din încălcarea, forţarea acestui Acord sau a oricărei părţi din el („Conflictul”), înainte de a începe procedura penală, trebuie să încercăm să soluţionăm problema într-o manieră amiabilă printr-o notificare în scris a celeilalte părţi (scrisoare cu confirmare de primire) în care sunt descrise faptele şi circumstanţele (incluzând orice document relevant) care au produs acest conflict şi prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a răspunde sau pentru soluţiona neînţelegerea. Notificarea trebuie trimisă (1) către One Fashion Distribution SRL la sediul One Fashion Distribution SRL Amândouă părţile, dvs. şi One Fashion Distribution SRL sunteţi de acord că această procedură de soluţionare a conflictului este o condiţie premergătoare care trebuie indeplinită înaintea iniţierii procedurii de litigiu.

Acest Acord a fost interpretat în conformitate cu legile din Romania. Orice conflict apărut în timpul acestui Acord va fi soluţionat exclusiv de curtile de justiţie din România. Excepţia unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerată o excepţie pentru celelalte clauze prevăzute în acest Acord. Dacă oricare din clauze se dovedeşte a fi inaplicabilă sau invalidă din orice motiv, acea clauză va trebui separată, iar celelalte clauze vor avea în continuare puteri depline şi efecte. Acest Acord reprezintă un contract între noi referitor la utilizarea de către dvs. a paginii noastre web.

Incetarea

Aceşti termeni au efect până la rezilierea lor de către dvs. sau de către One Fashion Distribution SRL Puteţi rezilia acest Acord oricând. One Fashion Distribution SRLde asemenea poate rezilia acest Acord oricând fără o notificare prealabilă, iar în consecinţă vă poate restricţiona accesul la site, dacă încalcaţi clauzele acestui Acord.

Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror tipuri de comentarii, în alte cuvinte („Recenziile”), constituie cesionarea către One Fashion Distribution SRLa tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar One Fashion Distribution SRL nu va avea nici o limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau în orice alt scop. One Fashion Distribution SRLnu are şi nu va avea nici o obligaţie (1) de a păstra confidenţial recenziile; (2) de a plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii; sau (3) de a răspunde la oricare din recenzii. One Fashion Distribution SRL are dreptul dar nu este obligată să monitorizeze sau să modifice oricare comentariu. Sunteţi de acord să nu încălcaţi nici un drept al unei părţi terţe, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi. În plus, sunteţi de acord ca recenziile dvs. să nu conţină calomnii, materiale abuzive sau obscene, să nu conţină viruşi sau alte programe care ar putea afecta operaţionalitatea paginii web. Nu aveţi voie să folosiţi adrese de email false sau să pretindeţi că sunteţi o altă persoană. Dumneavoastră sunteţi responsabil(ă) în exclusivitate pentru recenziile scrise. One Fashion Distribution SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de dvs. sau de o parte terţă.

Informatiile produsului

Preţurile afişate pe site sunt în RON şi includ T.V.A.. Anumite produse sunt disponibile exclusiv online, prin intermediul paginii noastre web. Aceste produse pot avea anumite limitări de cantitate şi pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, în concordanţă cu politica de returnare aplicabilă.

Erori, inexactităţi şi omisiuni

Se poate întâmpla uneori să existe informaţii pe site-ul nostru care conţin erori de ortografie, inexactităţi sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preţurilor, promoţiilor, ofertelor şi disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactităţile sau omisiunile şi de a anula comenzile dacă o informaţie de pe site este incorectă, oricând, fără o notificare prealabilă (chiar dacă o comandă a fost deja plasată).

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afişa cît mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu vă putem garanta însă că ecranul monitorului dumneavoastră va afişa cu exactitate aceste culori, de aceea uneori produsele pot diferii de poza prezenta pe site, si de aceea One Fashion Distribution SRL nu isi asuma nici o responsabilitate, si nu poate face returnarea daca se va invoca acest motiv.

Site-ul poate conţine link-uri către alte pagini web care nu sunt controlate de One Fashion Distribution S.R.L.. One Fashion Distribution S.R.L. nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face link. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a înlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.

Declinarea responsabilităţi

Materialele de pe site sunt oferite „aşa cum sunt”, fără nici un fel de garanţie, în afara celor implicate voit, incluzând fără limită, garanţii ale titlului, garanţiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neîncălcarea proprietăţii intelectuale. One Fashion Distribution SRL declină orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate că One Fashion Distribution SRL poate modifica materialele de pe site oricând, fără înştiinţare prealabilă. Utilizarea site-ului este pe riscul dvs. şi vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului. One Fashion Distribution SRL nu va fi responsabilă pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea dvs. a site-ului.

Despăgubiri

Sunteţi de acord să apăraţi, despăgubiţi şi să menţineţi One Fashion Distribution S.R.L. departe şi împotriva oricăror tip de reclamaţii, daune, costuri, incluzând cheltuielile de judecată care decurg din sau au legătură cu utilizarea site-ului de către dvs. şi/sau de încălcarea unei clauze ale Acordului.

Soluţionarea conflictelor

Fiind conştienţi de costurile ridicate ale unei neînţelegeri, nu doar în bani dar de asemenea în timp şi energie, împreună, dvs. şi One Fashion Distribution SRL. sunteţi de acord cu următoarea procedură de soluţionare a conflictelor: În cazul unei controverse sau a unei neînţelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din încălcarea, forţarea acestui Acord sau a oricărei părţi din el („Conflictul”), înainte de a începe procedura penală, trebuie să încercăm să soluţionăm problema într-o manieră amiabilă printr-o notificare în scris a celeilalte părţi (scrisoare cu confirmare de primire) în care sunt descrise faptele şi circumstanţele (incluzând orice document relevant) care au produs acest conflict şi prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a răspunde sau pentru soluţiona neînţelegerea. Notificarea trebuie trimisă (1) către One Fashion Distribution SRL. la sediul One Fashion Distribution SRL. Amândouă părţile, dvs. şi One Fashion Distribution SRL sunteţi de acord că această procedură de soluţionare a conflictului este o condiţie premergătoare care trebuie indeplinită înaintea iniţierii procedurii de litigiu.

Acest Acord a fost interpretat în conformitate cu legile din Romania. Orice conflict apărut în timpul acestui Acord va fi soluţionat exclusiv de curtile de justiţie din România. Excepţia unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerată o excepţie pentru celelalte clauze prevăzute în acest Acord. Dacă oricare din clauze se dovedeşte a fi inaplicabilă sau invalidă din orice motiv, acea clauză va trebui separată, iar celelalte clauze vor avea în continuare puteri depline şi efecte. Acest Acord reprezintă un contract între noi referitor la utilizarea de către dvs. a paginii noastre web.

Incetarea

Aceşti termeni au efect până la rezilierea lor de către dvs. sau de către One Fashion Distribution SRL. Puteţi rezilia acest Acord oricând. One Fashion Distribution SRL. de asemenea poate rezilia acest Acord oricând fără o notificare prealabilă, iar în consecinţă vă poate restricţiona accesul la site, dacă încalcaţi clauzele acestui Acord.

Deschide
Doresti sa ne contactezi ?
Salut, cum te putem ajuta?