Cum detectezi un parfum fake

Cu totii ne dorim sa cumparam produse originale? Cred ca este o intrebare retorica!
Mai jos o sa va prezentam cateva puncte de luat in calcul:

  1. Codul de bare (EAN – European Product Number, UPC – Universal Product Number) este tiparit pe partea de jos sau pe spatele oricarui produs de parfumerie. El poate fi verificat pe site www.eandata.com. Noi avem un imaginea atasata Paco Rabanne One Million 50ML 3349666007891. Odata introdus numarul trebuie sa ne apara: produsul, gramajul si tara de origine. Indiferenta ca vorbim de produse sigilate sau de tip tester, toate trebuie sa aibe cod de bare care sa ateste autenticitatea.
  1. Codul de lot (Batch Code) codul dupa care se verifica data de fabricatie a produsului, foarte important este faptul ca este unic si se regaseste si pe ambalaj si pe sticla. Doua produse identice, ca in exemplul nostru Paco Rabanne One Million 50ML trebuie sa aiba coduri de lot diferite (53421 si 53241). De regula la produsele au intre 6 luni si 3 ani de la fabricatie, la verificarea codului daca apare fabricatie 2010 este clar ca produsul nu este original. Alt criteriu important este faptul ca acest cod este gravat in cartor si in sticla produsului la iesirea din fabrica. Puteti verifica pe www. checkcometics. net. Indiferenta ca vorbim de produse sigilate sau de tip tester, toate trebuie sa aibe cod de lot care sa ateste autenticitatea.
  1. Sigilatea produselor se face printr-o metoda termica, tipla trebuie sa subtire si de buna calitate.
  2. Produsele contrafacute sunt pe piata in proportie de 90% in gramaje mari 75-100ML, cine vinde numai gramaje mari sunt sanse foarte bune ca produsele sa nu fie originale. Daca doriti sa fiti sigur ca produsul este original atunci optati pentru gramaj mai mic 30-50ML garantata produsul va fi autentic.
  3. Nu sunt pe piata seturi cadou cadou contrafacute, nu se contrafac creme de corp, geluri de dus sau after shave-uri.

Deschide
Doresti sa ne contactezi ?
Salut, cum te putem ajuta?